http://medea.bg/page.php?113
ICOONE

ICOONE терапия

Извайва лице и шия, премахва целулит и локални мастни натрупвания, стяга кожата, укрепва капиляри, има и редица други приложения.

mg_4539_arancio_400

От създателя на така познатото LPG - Инженер Джанфранко Тудико - но подобрено и модифицирано!С 37 различни видa програми за лице и тяло, това е интелигентният робот!Чрез микро алвеоларна стимулация на съединителната тъкан се извършват три отделни действия - дренаж и натиск, стягане на кожата и ритмична стимулация.


Какво е новото?

В основата на апарата е патентованата технология Roboderm, която осъществява 1180 микростимулации на 1 квадратен дециметър, посредством т.нар микроалвеоларен метод, който позволява прецизно и деликатно третиране на тъканите. Машината е снабдена с различни наконечници с ролери, които имат множество микроотвори, създаващи мулти-микро алвеоларна стимулация. Тя съдържа и най-малкия моторизиран ролер в света, с който се достига и до по-трудно достъпни места по тялото.

Как действа?icoone_manipolo_funzionamento_400


Действието много наподобява ръчния масаж, но с далеч повече „екстри", които човешката ръка няма как да направи. Човешката ръка може да прищипва, повдига и разтяга кожата, но не може да осъществи това фракционирано пулсиращо действие, благодарение на което се разнася натрупаната лимфна течност и подпомага борбата с целулита. Резултатът е извънредно точен, многоизмерен масаж на третираните зони. Освен това мини и микроролерите стимулират фибробластите, повишават синтеза на колаген и еластин и подобряват еластичността, плътността и тонуса на кожата като цяло. 

Медицински терапии

Употребата му е доказано ефективна не само при лечение на целулит, но и при терапия на долните крайници, изгаряния, схващане на мускули и мускулни травми, лимфоток, фибрози и възпаления, при загуба на мускулен тонус в коремната област/оформяне на плочки/.

Успешно е приложениетo на апарта при заличаване на белези след хирургична намеса или след изгаряния. 

Високоефикасен  при лечение на болки в областта на гърба, кръста и врата и много други.

ICOONE е идеалният инструмент за оформяне на областите, които скоро са били подложени на липосукция.

Честотата на процедурите:

Може да бъде 2-3 пъти седмично или всекидневно, което ще позволи да се постигнат желаните резултати за 2-3 седмици.
За да се поддържа ефекта от терапиите е препоръчително по една процедура на месец.

Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
http://www.medea.bg/hotel
http://www.bgmedicaltourism.com
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги