http://medea.bg/page.php?113
ICOONE

ICOONE терапия

Извайва лице и шия, премахва целулит и локални мастни натрупвания, стяга кожата, укрепва капиляри, има и редица други приложения.

mg_4539_arancio_400

От създателя на така познатото LPG - Инженер Джанфранко Тудико - но подобрено и модифицирано!С 37 различни видa програми за лице и тяло, това е интелигентният робот!Чрез микро алвеоларна стимулация на съединителната тъкан се извършват три отделни действия - дренаж и натиск, стягане на кожата и ритмична стимулация.


Какво е новото?

В основата на апарата е патентованата технология Roboderm, която осъществява 1180 микростимулации на 1 квадратен дециметър, посредством т.нар микроалвеоларен метод, който позволява прецизно и деликатно третиране на тъканите. Машината е снабдена с различни наконечници с ролери, които имат множество микроотвори, създаващи мулти-микро алвеоларна стимулация. Тя съдържа и най-малкия моторизиран ролер в света, с който се достига и до по-трудно достъпни места по тялото.

Как действа?icoone_manipolo_funzionamento_400


Действието много наподобява ръчния масаж, но с далеч повече „екстри", които човешката ръка няма как да направи. Човешката ръка може да прищипва, повдига и разтяга кожата, но не може да осъществи това фракционирано пулсиращо действие, благодарение на което се разнася натрупаната лимфна течност и подпомага борбата с целулита. Резултатът е извънредно точен, многоизмерен масаж на третираните зони. Освен това мини и микроролерите стимулират фибробластите, повишават синтеза на колаген и еластин и подобряват еластичността, плътността и тонуса на кожата като цяло. 

Медицински терапии

Употребата му е доказано ефективна не само при лечение на целулит, но и при терапия на долните крайници, изгаряния, схващане на мускули и мускулни травми, лимфоток, фибрози и възпаления, при загуба на мускулен тонус в коремната област/оформяне на плочки/.

Успешно е приложениетo на апарта при заличаване на белези след хирургична намеса или след изгаряния. 

Високоефикасен  при лечение на болки в областта на гърба, кръста и врата и много други.

ICOONE е идеалният инструмент за оформяне на областите, които скоро са били подложени на липосукция.

Честотата на процедурите:

Може да бъде 2-3 пъти седмично или всекидневно, което ще позволи да се постигнат желаните резултати за 2-3 седмици.
За да се поддържа ефекта от терапиите е препоръчително по една процедура на месец.

Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги