http://medea.bg/page.php?113
Gentle Lase Pro
АЛЕКСАНДРИТЕН ЛАЗЕР ЗА ПЕРМАНЕНТНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

candelahiresfullsize300dpisrgb15_400


Gentle Lase Pro е александритен лазер от ново поколение с впечатляващи резултати при:
 • Премахване на нежелано окосмяване на различните фототипове кожа;
 • Премахване на епидермални пигментни лезии с различен произход

   

  gentlelaseprologo_01

  GentleLase Pro е разработен от американската компания Sineron/Candela с впечатляващи характеристики

   
   
  gentlelaseprooverviewback1_400

  • Висока ефективност, благодарение на: 
      - голяма пикова мощност;
      - гъвкави настройки, позволяващи адаптация към конкретния пациент;
      - разнообразни размери на лазерното петно за процедури в труднодостъпни области като генитални гънки, ушни миди и ноздри.
    

   • Комфорт по време на терапия:
      - благодарение на интегрираното охлаждане на кожата със струя студен въздух по време на цялата процедура;
      - без използване на студен и лепкав гел;
      - дълги импулси, намаляващи усещания;
    
   • Ненадмината бързина - 5см2 за 1секунда:
      - голям размер на лазерното петно, съчетан с висока пикова мощност;
      - комбинация, която е непостижима от конкурентните устройства;
      - висока честота на повторение;
      - 2 импулса за секунда, без компромис в мощността (за разлика от конкурентните устройства)
    
   • Надеждност - вътрешна калибрационна система, осигуряваща сигурност и ефикасност на терапията, независимо от фототипа.

   candelahiresfullsize300dpisrgb29_400_01

   Сравнителен анализ между няколков вида лазери за епилации можете да прочетете тук

   Често задавани въпроси за Лазерната епилация  

   • Как действа? Лазерът излъчва нежни импулси енергия, които преминават през кожата до космения фоликул. Тази светлина се абсорбира от пигмента в косъма и се превръща в топлинна енергия, която се предава до основата на фоликула и унищожава зародишните клетки, оставяйки околните тъкани незасегнати.  

   • Безопасна ли е?Да. Лазерите се използват в медицината повече от 30 години и не съществуват никакви доказателства за това, че лечението може да доведе до нарушения на кожата или повишен риск от рак на кожата. Лазерите проникнат през кожата само около 3 милиметра в дълбочина, до основата на космените фоликули и не засяга вътрешните органи или системи.  

   • Колко процедури са необходими за ефективна лазерна епилация? Пациентите виждат най-добри резултати след 4 до 8 процедури, въпреки че този брой варира в зависимост от цвета на кожата, цвят на космите и множество други фактори. Ние препоръчваме да се направят 6 процедури. Опитът ни до момента показва, че това е оптималния брой процедури за постигане на перманентно обезкосмяване.

   • Болезнена ли е? Лечението е почти безболезнено, въпреки че може да има лек дискомфорт, който варира в зависимост от индивидуалната чувствителност. Gentle Lase Pro е  интегрирана със система за охлаждане на кожата при повърхностни естетични процедури Cryo 6 на Zimmer. Cryo 6 е компактно устройство за криотерапия, проектирано да намали температурата на кожата чрез регулиране нивото на въздушния поток, което позволява управляемо охлаждане пригодено за нуждите на всеки пациент. Устройството за студен въздух е предназначено да сведе до минимум болката и термичното увреждане по време на лазерни и дерматологични процедури. Тази система охлажда и обезболява по-ефективно, отколкото всеки друг метод.  

   • Какви са интервалите между отделните процедури? За постигане на максимален ефект, процедурите трябва да се правят регулярно през някакъв интервал от време, който варира според третираната зона. Окосмяването по лицето се третира на всеки 4 седмици, а окосмяването по тялото се третира на всеки 6 седмици.

   • Предпазни мерки трябва вземем преди лечението?Тенът и зачервената кожа са противопоказания за лечението с александритен лазер, какъвто е Candela Gentle Lase PRO. Опитайте се да не излагате кожата си на слънце най-малко един месец преди началото на лечението. Избягвайте скубане, кола маска или изрусяване на космите в продължение на най-малко 2-3 седмици преди началото на лечението. Да се избягва прилагането на всякакви дразнители на кожата, като например продукти, съдържащи ретин-А, ретинол, бензил пероксид или гликолова/салицилова киселина в продължение на поне 3-5 дни преди започване на лечението.  

   • Колко време отнема всяка сесия лазерната епилация? Времето за лечение при лазерна епилация варира в зависимост от зоната, която се третира, тип и цвят на кожата, тип на космите и е индивидуално за всеки. Ето и някои зони за третиране, като времетраене: горната устна - по-малко от минута; подмишници -от 2 до 4 мин; бикини от 8 до 10 мин; цели крака от 40 мин. до 1 ч; подбедрици -30 мин; цял гръб - 30 мин.

   • Какво се случва след края на процедурата? Проявите в третирания участък веднага след лазерна процедура са индивидуални в зависимост от степента на лечение. Непосредствените реакции, ако има такива, са незначителни. Може да имате леко зачервяване на кожата, което е напълно нормално и по принцип отшумява в срок до 24 часа. Повечето хора се завръщат към нормална си дейност веднага. 

   • Указанията след лечението?  Избягвайте измиване на лицето или третиране на кожата с топла вода. Избягвайте всичко, което дразни кожата. Това включва грим и всеки продукт съдържащ Retin-A, ретинол, гликолова/салицилова киселина, бензил пероксид или адстрингенти в продължение на най-малко 2 дни след третирането. Обърнете внимание: въпреки че много от нежеланото окосмяване опада веднага след лазерната процедура, то през следващите 1-3 седмици могат да продължат да падат косъмчета. Нашите терапевти ще ви предоставят цялата информация за грижите, от които се нуждаете.

    

    
   Ценоразпис

   gentle333_400

   Back to top  Medea at facebook


   Здравей
    
    
   page.php?86
    
    
    

   IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
   Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
   Козметични услуги Терапевтични услуги