http://medea.bg/page.php?113
HydraFacial

HydraFacial е технология от ново поколение, която позволява дълбоко почистване на кожата с едновременно овлажняващо и подладяващо действие. Тя работи с вакуум и специални серуми, на принципа на технологията "Вортекс" - завихряне с помощта на вакуум на специален серум и въздух, като мини-торнадо. По този начин порите на кожата остават почистени, а серума е проникнал в дълбочина. 
Процедурите с апарата HydraFacial са подходящи за всеки тип кожа, а ефектa е незабавен. Няма възстановителен период или дискомфорт.


HydraFacial терапия се състои от 6 стъпки:

 
Първи етап на терапията включва 2 стъпки  - Ексфолиация и Пилинг

111С помоща на специалната дюза на апарата HydraFacial се отстраняват мъртвите клетки, без абразивни частици и се открива новата, здрава кожа. Почистването с химичен пилинг (GlySal - гликолова киселина) е вид подготовка за освобождаване на мръсотията от порите. Специалната дюза на апарата - HydroPeel, дава по-голяма прецизност при третиране на кожата. Дюзата едновременно нанася течността и я изсмуква. Получава се спираловдно завихряне на течността на пилинга, което не и позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне. В зависимост от проблема на кожата и търсения ефект от процедурата, специалиста ще подбере за Вас най-подходяща концентрация на химичен пилинг - възможностите са 7,5%, 15% или 30%.Втори етап на терапията включва 1 стъпка - Екстракция

2_01Друга дюза на апарата Hydrafacial в комбинация с подходящите серуми се използват за почистване на комедони. Серумът Beta-HD за ектракция има противовъзпалително и антибактериално действие. С тази процедура се регулира и отделянето на себум от кожата. Сред съставките на серума Beta-HD, предназначени за екстракция са салицилова киселина, екстракт от блатен тъжник и калиев хидроксид. Калиевият хидроксид има способността да разлага органични материи. Това помага горният слой на епидермиса да става по-мек и еластичен, така че комедоните да бъдат отстранени по- лесно. Благодарение на спедиален пептиден DermaBuilder коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките. Този коктейл служи за регенерация и има антиейдж ефект.

 Трети етап на терапията включва 3 стъпки -  Регенерация, Хидратация и Хромотерапия

333_400

С различна вакуумна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантната терапия на HydraFacial. Ефектът от нея е обогатяване на кожата с антиоксиданти и витаминен комплекс. Серумът съдържа богат витаминен комплекс от Витамин А и Е, екстракт от бял чай, който съживява епидермиса, стимулира растежа на нови кожни клетки и придава еластичност на кожата. Екстрактът от камелия в серума предпазва от появата на петна и лунички. Хиалуроновата киселина хидратира кожата в дълбочина. Серумът Antiox-6 съдържа още рициново масло - за противовъзпалителен ефект, и екстракт от див кестен - за укрепване на капилярите. хромотерапията представлява цветолечение, при което се избира червена или синя LED светлина. Светлините спомагат и за по-добра абсорбация на ползваните продукти.     


Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа!
Медицински Център Медея предлага терапията с HydraFacial с различен брой стъпки. Можете да проверите цените тук


14054075_1834535580093176_4306108742736673699_n_400

 

 


Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги