http://medea.bg/page.php?113
НОВО

ВНИМАНИЕ !!!

МЕДЕЯ преустанови дейност на този адрес.

   Очаквайте нова информация февруари 2021г. на тел. 0884 71 22 22

Бъдете здрави!!!


Апарати за продажба

   1. Дерматологичен апарат IPL Quantum - 
фотоепилация, пигментации,
капиляри, фотоподмладяване.
линк : http://medea.bg

            2. Апарат Cellu M6 Keymodule i - LPG + RESULT 6 -    антицелулитни и терапевтични процедури        3. Апарат Therma Shape - радиочестота и ултразвук,
локални мастни натрупвания за тяло.

    4.  Апарат ICOONE - съвременен вариант на LPG, антицелулитни и терапевтични програми.   5. Дерматологичен лазер Slim E30 - CO2 лазер,
за заличване на белези след оперативна хирургия,
лазерен пилинг, премахване на кожно образования - папиломи, фиброми.

    6. Нано-фракционна радиочестота Venus Viva  -
лифтинг на лице, шия, деколте, очи и ресърфейсинг.


    7. BCLEAR - лазер за третиране на псориазис, себореен дерматит. Терапия на псориазис витилиго.

     8. Фриматор Ф-808 Silver Fox - за ултразвуково почистване на лице.

      9. Laser Shape - лазер за липолиза, алтернатива на липосукцията. Премахва локални мастни натрупвания и целулит.

10. Multishape Slimming Pro - комбинация между радиочестота, вакуум и инфраред.  Премахва локални мастни натрупвания.

11. HIFU - ултразвук, който достига до SMAS слоя на мускула. Нехирургичен ултразвуков лифтинг.


За повече информация,
можете да се свържете с г-жа Нели Тонева - собственик.
тел: 0888 705 746

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ!

Уважаеми клиенти, 
За да се ориентирате успешно в предлаганите лазерни епилации, Ви предоставяме кратък сравнителен анализ на апаратурата, с която се извършват такива. Сравнили сме най-разпространените  на българския пазар лазери за епилация: Диоден, Александритен и Nd:Yag лазери, независимо от производителя си те отговарят на едни и същи характеристики.
От създаването си МЦ Медея, предлага на клиентите си единствено и самопроцедури с висококачествена медицинска апаратура, с която оперират единствено обучени лица с медицинско образование.

Сравнителен анализ - лазери за епилация 
  Диоден лазер Nd:Yag лазер
Александритен лазер 
Обща характеристика Диодните лазери са немедицински лазерни системи. Подходящи са за козметични центрове и не изисква медицинско образование на оператора. Подходящи са за всички типове кожа, сравнително ефективни при дебели и тъмни косми и неефективни при по-фини и по-тънки косми. Диодните лазерни системи не предлагат голяма мощност и широк диапазон от настройки, което ограничава възможностите им.
Nd:Yag лазерът е медицински лазер с дълъг импулс на вълната и може да се използва безопасно за всички типове кожа. Бързата честота на повторение и способността за проникване позволяват големите зони да бъдат третирани сравнително бързо. Някои пациенти, използвали този лазер, изпитват дискомфорт и болка по време на процедурата. Този лазер се използва за лазерна епилация основно когато с александритния лазер не е подходящ за извършване на процедури - при тъмна кожа - фототип V и VI. Медицински лазер, определян като "златен стандарт" в лазерната епилация и е най-бързият лазер за епилация. Подходящ е за обработване на по-големи площи. В световен мащаб, това са най-широко използваните лазери за епилация. Изисква се медицинско образования за работа с тези лазери. 
Фототип кожа, подходяща за третиране  Диодният лазер се използва при всички типове кожа Nd:Yag лазерът може да се използва за всички типове типове кожа (I-VI).  Ефективен е и при по-тъмна кожа.  Светла до по-матова кожа. Идеален е за тези, които имат I-ви, II-ри, III-ти до IV-ти тип кожа. Най-разпространение фототип в България е III-ти до IV-ти 
Дължина на вълната 800, 810 nm 1064 nm 755 nm
Честота 1 Hz - 15 Hz До 10 Hz до 3 Hz
Продължителност на импулса  5 - 30 ms 10 - 50 ms 0,5 - 300 ms
Работно поле  9 mm 3-5 mm 3-24 mm 
Енергиен диапазон  10 - 40 J/cm3 20 - 100 J/cm3 5-60J/cm3
Предимства   Безопасни процедури поради неголемия диапазон от настройки и мощност Работи почти всички типове кожа, включително по-тъмна кожа Дължината на вълната при александритния лазер се абсорбира най-добре от меланина в кожата, което го прави изключително ефективен. 
Работи всички типове кожа Nd:Yag- лазерът се препоръчва за по-тъмна и пигментирана кожа  Процедурите са бързи, тъй като не се налага обработваната зона да се повтаря, да се нанася гел и скоростта му е много висока
Ниска цена на процедурата, поради малката инвестиция от центровете за епилация.  с Nd:YAG лазер се извършват много други процедури - онихомикоза (гъбички по ноктите), третиране на капиляри и др. Епилацията с александритен лазер е най-безболезнена в сравнение с останалите лазери 
    Единственият ефективен лазер при по-фини и тънки косми 
Най-ефективният лазер за светли типове кожа.
Има много добра степен на проникване в кожата и третиране на косъма 
Недостатъци Изключителни слаб резултат след 1-2 процедури  Процедурите с Nd:YAG лазер са болезнени  Инвестицията в александритен лазер е много голяма и не много центрове могат да си го позволят. Това обяснява и по-високата цена на епилации с александритен лазер. 
Неефективен при фини и тънки косми  Не е ефективен при тънки и фини косми Не е подходящ при по-тъмна кожа (V, VI фототип)
Нанася се гел на обработваната зона    
Обикновено тези лазерни системи се изпозват от немедицински лица
Заключение  Диодният лазер е безопасен и ефективен за намаляване на нежеланото окосмяване само в първите процедури, след което трябва да се премине към друг лазер. Може да се прилага при всички типове кожа. Nd:Yag лазерът е техника за лазерна епилация при липса на александритен лазер или при V и VI фототип кожа. Най-голямото му предимство е, че той повлиява всички видове кожа и по-конкретно при много по-тъмна кожа. Това е предимство, с което другите лазери не могат да се похвалят. При фини и светли косми не могат да се очакват резултати. Александритните лазери са най-ефективните системи за лазерна епилация от всички лазери, единствените ефективни и при по-фини и тънки косми, предлагат много бързи процедури, като единствен недосатък се посочва, че не са препоръчителни при много тъмна кожа.

cuteraexcelhralexandritendyag2638_400_01
Използвани източници:
"Laser Hair Removal: Comparison of Long-Pulsed Nd:YAG,
Long-Pulsed Alexandrite, and Long-Pulsed Diode Lasers" -  Journal of the American Academy of Dermatology · March 2004
"Biological and clinical aspects in laser hair removal" - Journal of Dermatological Treatment · May 2004
"A Practical Review of Laser-Assisted Hair Removal Using the Q-Switched Nd:YAG, Long-Pulsed Ruby, and Long-Pulsed Alexandrite Lasers" - Christopher A. Nanni; Tina S. Alster; Dermatologic Surgery. 24(12):1399-1405, DEC 1998
"Comparison of Alexandrite and Diode Lasers for Hair
Removal in Dark and Medium Skin: Which is Better?" - Journal of Lasers in Medical Sciences · September 2014


Лазерните епилации в МЦ Медея се извършват с медицински Александритен лазер Gentle Lase Pro, на американския концерн Sineron Candela.

VENUS VIVA  
ПРЕДСТАВЕН ОТ Dr. Pablo Naranjo

  
venus_viva_logo_full_color1_400

pixiz13022018122828_400

ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

      В последните години се разви тенденцията за все по-естествен и природосъобразен начин на живот. Този стремеж завлядя всички сфери на съвременния живот - от храните, които консумираме до автомобилите, които използваме.
      Съвременната естетична дерматология не изостана от тази световна тенденция, като се опитва да задоволи новите търсения. Затова и през последните години усилията в производството на дермални филъри за естетиката са насочени към максималното пречистване на продуктите, за постигане на един напълно безопасен за здравето продукт, както и към откриване на нови, по-естествени продукти, които да заменят традиционната хиалуронова киселина.
      Ние, екипът на МЦ Медея, следим всички съвременни тенденции в естетичната дерматология и се стремим да предлагаме на своите клиенти съчетание от най-новите, най-безопасни и най-ефективни продукти в тази сфера.
   Затова, сега имаме удоволствието да ви представим два от най-новите дермални филъри, отговарящи на съвременните тенденции:
 •   NEAUVIAOrganic органични филъри от най-ново поколение. Хиалуроновата киселина в този дермален филър е извлечена от пробиотична бактерия Bacillus Sutilis, за разлика от стандартните хиалуронови филъри, при които основната съставка е синтезирана от патогенни бактерии от рода Streptococcus. Счита се, че въпреки изключително доброто пречистване на хиалуроновата киселина в тези филъри, рискът от наличие на остатъци и замърсявания от патогена съществува. NEAUVIATM Organic е омрежен филър. В серията има и продукти, съдържащи калциев хидроксиапатит - доказан биостимулатор за синтеза на собствени колаген и еластин. Качествата и трайността на Organic хиалуроновия филър са запазени.
 • Algeness ® биоразградими импланти от най-ново поколение. Основната съставка в тези дермални филъри е пречистен агарозен гел, напълно биосъвместим с човешкото тяло. Новото при тези дермални филъри е, че при тях не се налага омрежаване с допълнителен свързващ агент. Молекулата на гела е естествено омрежена и с изключително ниска миграция. Търсения резултат е видим веднага. Така се избягва изчакването, като при хиалуроновите филъри -  от 2 до 4 седмици, за постигане на пълния обем на импланта.

 

  Специалистите в МЦ Медея за сертифицирани за работа и с тези дермални филъри/импланти.

Към ценоразпис    20170526_105909_400


    Back to top  Medea at facebook


    Здравей
     
     
    page.php?86
     
     
     

    IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
    Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
    Козметични услуги Терапевтични услуги