http://medea.bg/page.php?113
НОВО
10.09.2018г
fotohifu_400
На 28.09.2018г. /петък/ от 15 ч. в медицински център „Медея" ще гостува международно признатия специалист по естетична дерматология и козметология д-р Васил Стоянов от клиника „Изола Белла", гр. Санкт Петербург.
Очакваме ви за консултации и процедури, извършени както от д-р Стоянов, така и от нашия екип от специалисти.
В самия ден специалният ни гост ще представи технологията HiFu /Високо Интензивен Фокусиран Ултразвук/ за естествена тъканна регенерация. Новата неинвазивна технология третира успешно отпуснатата тъкан на лицето и тялото, като стяга и подмладява кожата. Ще имате възможност да направите процедура с HiFu в деня на събитието на цени от 200 до 600 лева. Освен, че ще представи новата технология, д-р Васил Стоянов извършва и следните процедури:
1. Фейслифтинг
2. Тредлифтинг
3. Плазмолифтинг
4. Колагенова терапия
5. Филъри
6. Ботокс
Не пропускайте възможността да имате свежа, гладка и млада кожа.
И не забравяйте да запишете своя час. Местата са ограничени!

Може да го направите на телефон:
052 71 22 22
0884 71 22 22
info@medea.bg

27.08.2018
Новите ни промоционални предложения вече са достъпни тук.


Почивни дни
през месец Септември 2018

suedinenieto_400_01


Уважаеми клиенти,
МКЦ "Медея" няма да работи на
6-ти Септември /четвъртък/
22-ри Септември /събота/ и
24-ти Септември /понеделник/

 
22.12.2017

VENUS VIVA ВЕЧЕ И ВЪВ ВАРНА
ПРЕДСТАВЕН ОТ Dr. Pablo Naranjo

   На 22 Декември, с предколедно настроение, посрещнахме в Медея най-новото ни бижу Нано-фракциониран радиочестотен апарат 
venus_viva_logo_full_color1_400

pixiz13022018122828_400
05.12.2017
ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

      В последните години се разви тенденцията за все по-естествен и природосъобразен начин на живот. Този стремеж завлядя всички сфери на съвременния живот - от храните, които консумираме до автомобилите, които използваме.
      Съвременната естетична дерматология не изостана от тази световна тенденция, като се опитва да задоволи новите търсения. Затова и през последните години усилията в производството на дермални филъри за естетиката са насочени към максималното пречистване на продуктите, за постигане на един напълно безопасен за здравето продукт, както и към откриване на нови, по-естествени продукти, които да заменят традиционната хиалуронова киселина.
      Ние, екипът на МЦ Медея, следим всички съвременни тенденции в естетичната дерматология и се стремим да предлагаме на своите клиенти съчетание от най-новите, най-безопасни и най-ефективни продукти в тази сфера.
   Затова, сега имаме удоволствието да ви представим два от най-новите дермални филъри, отговарящи на съвременните тенденции:
 •   NEAUVIAOrganic органични филъри от най-ново поколение. Хиалуроновата киселина в този дермален филър е извлечена от пробиотична бактерия Bacillus Sutilis, за разлика от стандартните хиалуронови филъри, при които основната съставка е синтезирана от патогенни бактерии от рода Streptococcus. Счита се, че въпреки изключително доброто пречистване на хиалуроновата киселина в тези филъри, рискът от наличие на остатъци и замърсявания от патогена съществува. NEAUVIATM Organic е омрежен филър. В серията има и продукти, съдържащи калциев хидроксиапатит - доказан биостимулатор за синтеза на собствени колаген и еластин. Качествата и трайността на Organic хиалуроновия филър са запазени.
 • Algeness ® биоразградими импланти от най-ново поколение. Основната съставка в тези дермални филъри е пречистен агарозен гел, напълно биосъвместим с човешкото тяло. Новото при тези дермални филъри е, че при тях не се налага омрежаване с допълнителен свързващ агент. Молекулата на гела е естествено омрежена и с изключително ниска миграция. Търсения резултат е видим веднага. Така се избягва изчакването, като при хиалуроновите филъри -  от 2 до 4 седмици, за постигане на пълния обем на импланта.

 

  Специалистите в МЦ Медея за сертифицирани за работа и с тези дермални филъри/импланти.

Към ценоразписа >>>>>

 30.10.2017г.


На 29 Октомври отбелязахме Международния ден на псориазиса

lumenic

   Затова през месеците Ноември и Декември в Медико-козметичен център "Медея" хората, страдащи от това заболяване, имат възможност да се възползват на преференциални цени от тясно спектърна лазерна UVB терапия.
   Повече за терапията можете да прочетете тук.
   Запазете час при нашите специалисти на 0884 712222 или 052 712222.    26.05.2017г
    ПЛАЗМОЛИФТИНГ ЗА КОСА
    с Д-р Кирнева

    В основата на метода PlasmoliftingTM е обработката на кръв с помощта на биотехнологично оборудване,
    което позволява от кръвта на пациента да се получи "елексир на здравето и младостта" - съдържащ тромбоцити, протеини, хормони и витамини.
    Ефекта от приложението на метода за коса се изразява в:

    • Укрепване на космените фоликули;
    • Намаляване на косопада;
    • Увеличаване плътността на косата;
    • Възвръщане на еластичността, блясъка и гъстотата
    Метода е подходящ както за мъже, така и за жени. Прилага се успешно в МЦ Медея, като се комбинира с класическа мезотерапия на коса.


    20170526_105909_400


    Back to top  Medea at facebook


    Здравей
     
     
    page.php?86
     
     
     

    IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
    Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
    Козметични услуги Терапевтични услуги