http://medea.bg/page.php?113
Icoone описание
logo_icoone_2013_1082108810861087_400_01

ICOONE ® е с интегрирана Roboderm технология и стимулира всеки милиметър от кожата. Благодарение на изключителната си патентована система, ICOONE® е единствената технология в света, способна да прилага мулти - микро алвеоларна стимулация (ММАС) на тъканите - 1180 мулти-микро стимулации на квадратен дециметър, което води до невероятни резултати за извайване на тялото или подмладяване на лицето. Процедурите с апарата ICOONE са абсолютно безопасни и безполезнени, без зачервявания или синини по третираните зони. 
mg_4239__400
С ICOONE® могат да бъдат третирани различни естетични проблеми, като целулит, локални мастни натрупвания, финни бръчки, отпусната кожа. Технологията ММАС се прилага успешно и при третиране на тазлични клинични състояния, болки в гърба, кръста или врата, при оточни крака или за изглаждане на белези от изгаряния, операции или прорезни рани. Патентованата техника на ICOONE е ефективна за намаляване на метаболитната киселина след транировки, затова и тази апаратна процедура се препоръчва при подготовка на спортисти, мускулни травми, наранявания, схващания, фиброза, оток или възпаления на тъканите.

23_4004

Процедури с ICOONE ®

Апарата ICOONE® притежава много програми за работа и процедури, с точни параметри и функции, които са плод на прецизни научни изследвания и клинични експерименти на резултатите.

*Естетични процедури за тяло
Продължителността на една естетична процедура е около 40 минути, което включва терапия на цяло тяло и третиране на зона с определен проблем.
Честотата на процедурите може да бъде 2-3 пъти седмично или всекидневно. Когато получите желаният резултат, една процедура на месец е напълно достатъчна, за да се поддържа той с времето.

*Терапевтични процедури за тяло
Честотата и времетраенето на медицинските програми зависи от вида лечение, което терапевтът ще предпише, като също може да бъде всекидневно.
Ползите от процедурите с ICOONE се усещат още от първите минути на терапията. Резултатите са видими още от първите процедури и след преглед на всеки 5ти сеанс, където виждаме разликата в сантиметри.

12_400
Процедурите направени с двата наконечника ROBOTWINS дават усещане на "галене", като ръчен масаж, с гаранцията на технология Roboderm.
За да получите значителни резултати, се препоръчва да направите пълен цикъл процедури, което е минимум 15 сеанса по 2-3 пъти седмично или всеки ден. Всекидневните процедури позволяват да се получат невероятни резултати за 2-3 седмици.

*Процедури за лице
Антиедж терапии за регенериране на кожата и за стимулиране еластичността на тъканите.
mg_4660_400

*Процедури за третиране на белези от изгаряния, операции или прорезни рани 


Постигнати резултати
results_5_pri_400Резултат след 5 процедури ICOONE

results_korem_5_pri_400Резултат след 5 процедури ICOONE


Ценоразпис за предлаганите в Медея процедури ICOONE за тяло и лицеBack to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги