http://medea.bg/page.php?113
Hifu
НОВО!!!

HIFU
Лифтинг на лице
с високоинтензивен фокусиран ултразвук доказано безопасенHIFU технологията известна под името "Хайфу" от английското съкращение HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), използваща високо фокусирана ултразвукова енергия проникваща на голяма дълбочина в кожата - до SMAS слоя. Загрява тъканите и се постига невероятен лифтинг ефект без хирургическа намеса.

Какво представлява SMAS слоя?
Представлява вид ципа, която е изградена от колагенови и еластинови влакна. Намира се между мускулите и кожата и придържа лифтирано лицето. С времето тази ципа изтънява и увисва, не може да придържа тъканите. Производството на колагенови и еластинови влакна в слоя намалява и това допринася за увисване на кожата.Какво представлява апарата?
Фокусираната ултразвукова енергия достига до SMAS слоя с помощта на специални накрайници. Енергията прониква на дълбочина като повишава температурата в точките на въздействие. В резултат на това, колагеновите и еластинови влакна, се свиват и скъсяват, като по този начин повдигат SMAS-слоя.

За кого е подходяща процедурата?
Подходяща е както за жени така и за мъже, които имат отпускане на кожата и биха искали да получат видимо подмладяване и най-вече стягане на кожата и контурите.

Колко процедури са необходими?
Достатъчна е една процедура за получаване на трайни резултати до 2 години.
Процедурата се прави по всяко време на годината без странични ефекти.Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги