http://medea.bg/page.php?113
Фотоподмладяване
 

l1logo_colr_x1_400
Без да бъде алтернатива на пластичните операции и лазерния пилинг, IPL фотоподмладяването е уникална терапевтична технология с възможност в рамките на едно третиране да бъдат повлияни разнообразни кожни проблеми. Разделянето на лечебната програма на няколко терапевтични сесии, позволяващи постепенно подобрение при много нисък риск от странични ефекти, както и възможността за непосредствено завръщане към ежедневната активност, правят IPL фотоподмладяването най-популярната в момента процедура в областта на естетичната медицина сред пациенти и лекари от цял свят. Lumenis 1 e високотехнологичнa, гъвкавa, използващa интензивна пулсова светлина, терапевтичнa системa, работещa на принципа на селективната фототермолиза. Полихроматичността на емитираното лъчение позволява повлияване на различни прицелни структури в кожата по време на една процедура, за разлика от монохроматичните терапевтични лазерни системи.
l1_iplface_trtmt_8x12_300_400_01

Какво представлява курса на лечение?

Обичайният курс на лечение изисква 5 - 6 посещения, обикновено през 3 седмици. Отделният терапевтичен сеанс продължава около 40 минути. Обикновенно след това можете да се завърнете към ежедневните си задължения. Непосредствено след индивидуалната терапевтична сесия е възможно да чувствате слабо парене в обработвания участък, който ще бъде зачервен и леко оточен за 2-3 часа. Видимите кръвоносни съдове, както и петната по кожата ще станат по-забележими за няколко дни - това е критерий за адекватно въздействие. Около 3 седмици след проведеното лечение се оформя и началния резултат. 

Какви състояния могат да бъдат повлияни?

Пигментните петна ce повлияват най-бързо. В рамките на 2 процедури около 80% от петната се заличават. Могат да се повлияват петна от слънчево изгаряне, луничките, “възрастови петна”, различни пигментации по кожата, някои гигантски бенки и др.  

Съдови аномалии по кожата. Обичайно четири визити са необходими за ефективно повлияване на разширени кръвоносни съдове по лице, шия и деколте (спукани капиляри), съдови малформации (хемангиоми, nevus flameus), симптоми на розацея и склонност към бързо изчервяване, зачервените петна при акне, след кожни манипулации и изгаряния, постоянно зачервяване на шия и деколте, резултат от вредното въздействие на слънчевите лъчи, еритема. 

Промените в кожния релеф се повлияват най-бавно. Поне 5 - 6 процедури са необходими, за да се прояви терапевтичния ефекt върху фините бръчки, разширените пори, отпуснатостта на кожата и да се постигне цялостно изглаждане.                                     
 
ipl_fp1.jpg  ipl_fp2.jpg   ipl_fp3.jpg
     

                                                         
                                                                                                                    
Постигнати резултати

fp1_before_01fp1_after
fp2_beforefp2_after
fp3_before_03fp3_after_02     
 Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги