http://medea.bg/page.php?113
Лазерен пилинг
 
mixto


Mixto SX CO2  фракционен лазер е одобрен от  FDA  (Food and drug administration) за ресърфесинг на кожата, терапия на бръчки, премахване на кожни образувания - папиломи, брадавици, себорейни кератози, кокоши трън, бенки и др., заличаване на белези от акне, бръчки около очите и устните, белези след хирургична намеса, неравномерна пигментация и блефаропластика. Вече можете да се сдобиете с подмладена кожа. Най-доброто решение за заличаване на белези от акне или признаците на стареене на кожата като: фини и по-дълбоки бръчки, отпусната  кожа и неравномерна пигментация е Микро Фракционния СО2 лазер.

Процедурата с Mixto SX Микро Фракционния CO2  лазер е революционно ново третиране за подмладяване на кожата, което дава възможност за по-здрава и по-млада кожа с минимално време за възстановяване - около 5 дни. Еднократно третиране води до значително подобряване текстурата, тена на кожата и намалява дълбочината на бръчките.

Как работи Микро Фракционния CO2 лазер:

Mixto SX  образува терапевтична матрица от тънки лъчи светлинна енергия (всеки с дебелината на косъм) достигаща до горния и средния слой кожна тъкан (епидермис и дерма) при минимален дискомфорт за пациента. 
Резултатът е:
  • Незабавно свиване на увредената кожа 
  • Намаляване на фините и по-дълбоки бръчки
  • Премахване на старчески  и слънчеви петна

laserskinresurfacing500x400_400

Фракционен означава, че на светлинния лъч са изложени само частици (точици) от повърхността на кожата, като остава незасегната кожата около всяко третирано микро пространство. Това води до естествено и по-бързо възстановяване. Ползотворният ефект на лазерния лъч се разпространява и под повърхността на кожата, като стимулира синтеза на нов колаген в цялата зона. Обновената технология на лазера намалява до минимум дискомфорта по време на процедурата, така че за повечето пациенти не е необходимо използването на обезболяващо средство.

Как се извършва лазерното третиране

Преди третиране
Лекуващият лекар ще Ви консултира кои зони са подходящи за Микро Фракционно СО2 третиране и резултатите, които може да очаквате. В повечето случаи  Микро Фракционното лазерно третиране може безопасно да се прилага на лице, шия, деколте и ръце. Обикновено еднократното третиране има задоволителни резултати. При желание и необходимост, може да се насрочи второ и трето третиране един месец след последното.

По време на третирането:
Зоните, които ще се третират внимателно се почистват и  подсушват. Въпреки, че повечето пациенти не се нуждаят от локално обезболяващо,  лекарят ще прецени  какво е най-добре за  Вас. По време на третирането ще усетите затопляне на кожата. Времето за третиране на цяло лице е около 30 минути.

След третирането
Непосредствено след процедурата ще имате усещане за леко парене – подобно на слънчево изгаряне, което може да продължи от 30 мин до 3 часа. По кожата ще се появят по-тъмни фини точици  с формата на лазерната матрица, като резултат от терапевтичните лъчи.
p1040592_400_01
На снимката е показан силно увеличен образ на кожа, 48 часа след лазерното третиране с типичните фини точици. В някои случаи кожата се зачервява и оттича, но това отшумява до 24 часа. Третираната зона се намазва с овлажняващ крем без съдържание на аромати и консерванти.1-2 дни след третиране:
Фините точици започват да избледняват, кожата придобива лек тен. На този етап може да се нанася грим върху третираните зони. Повечето пациенти се връщат към ежедневните си занимания.

3-4 дни след третиране:
Повърхностният слой на  кожата започва да се излющва при нормалното й измиване, като се разкрива новата подмладена кожа с по-добър вид и текстура.

5-6 дни след третиране:
На този етап излющването на кожата в повечето случаи приключва. Избягвайте продължително излагане на слънчева светлина на третираната зона през следващите 3 месеца. Всеки ден нанасяйте овлажняващ фотопротектор със защитен фактор минимум 30 +.
В продължение на 6 месеца след третирането ще наблюдавате намаляване на фините и по-дълбоки бръчки и процес на производство на нов колаген.Резултати СО2 Лазерен пилингco2_ba_400

co2_ba3_400


Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги