http://medea.bg/page.php?113
Clear Light Anti Acne

picture_028


cl_za_fb_400ТРИ ПЪТИ ПО-БЪРЗА, ЕФЕКТИВНА И БЕЗБОЛЕЗНЕНА ТЕРАПИЯ НА АКНЕ

Представете си....по-чиста кожа с ClearLight™ антиакне терапия.

Най-новата технология за ефективно лечение на акне.

Акнето е един от най-често срещаните и упорити проблеми на кожата. Независимо от типа кожа или стила на живот около 80% от населението страда от акне. Въпреки това много пациенти не отговарят адекватно на най-новите варианти на лечение, а други развиват проблематични странични ефекти.

Цената на стандартните процедури, както и тяхната продължителност не ги правят най-идеалният избор. Сега, новият апарат ClearLight™ Acne Photo ClearingTM (APC™) (акне-фотопрочистваща) технология дава на лекарите един нов инструмент за изчистване на средно изявеното акне без странични ефекти, дискомфорт за пациента, фоточувствителност или възстановителен период.

ClearLight™ използва високо-интензивна, усилена, тясно спектърна светлина. Тази светлина убива P.acne бактерията , която е причинител за появата на акнето.

В България лечение с ClearLigh™ можете да проведете единствено в медико-козметичен център Медея, във Варна.

                                                                                                         
>>>Често задавани въпроси
>>>
Снимки преди и след                   
>>>Цени


Какво е акне?

Акнето е често срещано състояние на кожата причинено от възпаляване на масните жлези. То обикновено се проявява между десет и тринадесет годишна възраст и продължава за период от около пет до десет години. Най-често се появява по лицето, но може да се прояви и на гърба, раменете, врата, гърдите, скалпа, както и на горната част на ръцете и краката.


Акнето се развива когато клетките на кожата не се отделят правилно, залепват една за друга и запушват порите. Този блокаж е причина за образуване на мазнина наречена себум и бактерия наречена p.acnes да се натрупат в порите, водейки до инфекция.

Използване на силата на светлината за третиране на акне


Системата ClearLightTM използва уникална, високо-интензивна, синьо-виолетова светлина, активираща порфиринът. Той задейства химическа реакция произвеждаща пероксид, който унищожава бактерията P.acne. Терапията е подходяща за третирането на всички зони на тялото, гърба, гърдите и лицето. Пациентите могат да се върнат към нормална активност веднага след процедурата.

Как протича процедурата?

Типичната ClearLightTM процедура трае около 15-20 минути. Пациентът лежи удобно върху кушетката докато е облъчван с терапевтичната светлина, понякога има усещане за топлина. ClearLightTM процедурите са описвани като лесни, дори разпускащи, но най-важното безопасни и безболезнени.
  
 a1
Преди - APC технологията използва високо-интензивна, 405-420nm дължина на светлинната вълна, която прониква в тъканта и достига P.acne безопасно и ефективно
 a2 По време на - Този уникален спектър на високо-интензивна светлина възбужда пролиферацията на ендоргенните порфири, които атакуват и разрушават P.acne бактерията в кожата.
 a3 След - ClearLight създава степен на разрушение, която превъзхожда нормалната степен на пролиферация на P.acne бактерията, осигурявайки значителното и намаляване.

Колко процедури са нужни?

Лекарят определя плана на процедурите в зависимост от индивидулните нужди на пациентите. Обикновено ClearLightTM процедурата се прилага два пъти седмично за период от четири седмици. За постигането на максимален резултат е важно да се спазват назначените от лекаря часове.

Колко е ефективна ClearLightTM?

Системата ClearLightTM ефективно изчиства 70%-90% от средно проявеното възпалено акне за четири седмици. Резултатите са особено впечатляващи когато се сравнят с традиционите методи на лечение.

Колко трайни са резултатите?

Процедурите с ClearLightTM помагат да се контролира избиването на акне за четири до осем месеца. След това от време на време са необходими единични процедури.

Безопасна ли е ClearLightTM? Има ли странични ефекти?

ClearLight
TMе една от най-безопасните процедури за лечение на акне. Синьо-виолетовата светлина на системата прониква точно толкова дълбоко, колкото да достигне до акнето без да засяга кожата около него. ClearLightTM няма странични ефекти.

Кой може да се подложи на лечение с ClearLightTM?

Повечето хора могат да се облагодетелстват от лечението. ClearLightTM е доказано ефективна на слабо до средно проявено акне. Бременните жени и хората, които са фоточувствителни трябва да се консултират с лекуващия си лекар предварително.

Пациентите трябва ли да подготвят кожата си предварително, преди да се подложат на ClearLightTM процедура?

Да. Засегнатата зона трябва да се измие с анти-акне почистваща пяна за лице, да се изплакне с вода и да се подсуши. Жените трябва да отстранят грима преди процедурата и трябва да използват само грим несъдържащ мазнина по време на курса на лечение. Гримът може да се постави наново веднага след процедурата.

Каква бяла козметика трябва да се използват между ClearLightTM процедурите?

Пациентите трябва да се консултират с нашите специалисти относно ежедневната употреба на нежни анти-акне почистващи препарати като салициловата киселина. Пациентите трябва да избягват да почистват саморъчно акнето.


ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛТАТИ


Снимки с постигнатите резултати

ba_7

ba_8

man

man_2

Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги