http://medea.bg/page.php?113
UVB терапията
 
bclear_logo

ТЯСНО СПЕКТЪРНА ЛАЗЕРНА  UVB ТЕРАПИЯ С BClear TM

bclear_logoКомбинира доказаните предимства на UVB - терапията с най-новите постижения в насочените светлинни технологии.
 
Тясно спектърната лазерна система BClear™ открива нова ера в лечението на псориазиса. Комбинирайки доказаните вече предимства на UVB терапията с най-новите насочващи светлинни технологи, системата BClear™ създава вариант на лечение за тези, които не са получили желаните резултати досега. В България лечение с BClear™ можете да проведете единствено в Медико-козметичен център Медея - Варна.

Системата BClear на LumenisTM е високо ефективна и безопасна, защото само страдащите кожни лезии се обработват, докато останалата част от тялото не се облъчва от UVB светлината. Това избирателно облъчване позволява на пациентите, които имат заболявания в средна и лека степен, покриващ не повече от 20% от тялото, да се възползват от лечебните ефекти на UVB светлината. Пациенти с плаки, които са били устойчиви на други терапии и такива, със засегнати участъци под мишниците и други сгъвки на кожата, също могат да имат добри резултати от лечението с BClear.

Системата BClear™ е одобрена от FDA за лечение на псориазис. 


                                       За повече информация: www.lumenis.com
                                                                            www.skinandhealth.com

       Често задавани въпроси>>>
       Снимки преди и след>>>
       Цени>>>


Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги