http://medea.bg/page.php?113
UVB терапията
 
bclear_logo

ТЯСНО СПЕКТЪРНА ЛАЗЕРНА  UVB ТЕРАПИЯ С BClear TM

BClear™ комбинира доказаните предимства на UVB-терапията с най-новите постижения в насочените светлинни технологии. Тясно-спектърната лазерна система BClear™ открива нова ера в лечението на псориазиса. Комбинирайки доказаните предимства на UVB-терапията с най-новите насочващи светлинни технологии. Апарата е вариант за лечение на хора, които не са получили желаните резултати досега. В България лечение с BClear™ можете да проведете единствено в Медико-козметичен център Медея.
Системата BClear на LumenisTM е високо ефективна и безопасна, защото само страдащите кожни лезии се обработват, докато останалата част от тялото не се облъчва от UVB светлината. Това избирателно облъчване позволява на пациентите, които имат заболявания в средна и лека степен, покриващ не повече от 20% от тялото, да се възползват от лечебните ефекти на UVB светлината. Пациенти с плаки, които са били устойчиви на други терапии и такива, със засегнати участъци под мишниците и други сгъвки на кожата, също могат да имат добри резултати от лечението с BClear.
                         

Какво е псориазис? - Псориазисът е хронично протичащо, незаразно кожно заболяване, което се характеризира с възпаление, образуващо зачервени, удебелени участъци на кожата, покрити със сребристи люспи или плаки. Най-често псориазисът се среща на лактите, коленете, скалпа, слабините, ръцете, краката, дланите, стъпалата и ноктите. Точната причина за появата на псориазис не е известна. Скорошни изследвания карат учените да мислят, че това състояние произлиза от нарушаване на имунната система. Псориазисът е хронично протичащо, незаразно заболяване.
Как работи? - BClearTM системата на lumenis_logo2766_400 генерира терапевтична светлина при дължина на вълната от 290 до 320 нанометра в UVB обхвата на спектъра, което води до ефект подобен на доказаното лечение в UVB кабини, но доставя светлината с много по-висока интензивност и директно върху псориазисните лезии, защитавайки здравата кожа. Тази висока дозировка води до по-бързи резултати с по-малко процедури отколкото ако се използват светлинните кабини. BClearTM процедурите са безопасни, защото с BClearTM не се облъчва здравата кожа, като по този начин я предпазва от преждевременно състаряване, изтъняване и развиване на рак.
Какво да очаквате? - В зависимост от зоните, които ще се третират и степента на развитие на псориазиса всяка BClearTM процедура може да отнеме от няколко минути до половин час и повече. При псориазис обикновено около четири до дванадесет процедури са необходими за изчистването на плаките. Всеки случай е уникален. Въпреки че не всички пациенти се изчистват на 100%, значителна степен на изчистване се постига с BClearTM системата. В повечето случаи пациентите са съобщавали за дълъг период на облекчаване на заболяването. Период на облекчение от два до четири месеца е най-често срещания случай. Почистването и периодите на облекчение могат да се увеличат ако се използват антипсориазисни медикаменти по време на курса на лечение. Повечето пациенти не усещат дискомфорт по време на процедурите и не се налага упойка. Някои пациенти споделят за усещане като от слънчево изгаряне след процедурата, което може да продължи няколко дни. Могат да се върнат към нормален начин на живот веднага след процедурата.
Кой се повлиява най-добре от лечение с BClearTM? Пациенти с лека до средно-тежка степен на псориазис покриващи не повече от 20% от тялото са подходящи кандидати за лечение с BClearTM.                                                                

Ценоразпис
       
Постигнати резултати


          ba_psoriasis_01       

       ba_psoriasis_ear_after_01


Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги