http://medea.bg/page.php?113
LPG ендермология
Cellu M6 Keymodule i
Модерна, неагресивна техника за оформяне на изящен силует
 
                      
logo


Терапевтичен уред признат от F.D.A с гарантиран ефект върху:
 • Целулит
 • Оформяне на силует
 • Отпусната кожа
  aparat_1_400
 • Оточни крака
 • Белези
 • Изгаряния
 • Възстановяване след бременност
 • Локализирани мазнини при мъже 
 • Травматология
 • Лимфоедема
 • Венозна недостатъчност
 • Спортни терапии
 • Anti-aging
 • След липосукция
 • Лениви черва


НЕИНВАЗИВНО БЕЗБОЛЕЗНЕНО ТРЕТИРАНЕ С CELLU M6 KEYMODULE I ПО МЕТОДА ЕНДЕРМОЛОГИЯ

Най-добри резултати за борба срещу целулита дава френската програма по метода Ендермология /от фр. “през кожата”/, действаща на принципа на дълбокия лимфодренаж /вакуумен масаж/. Технологията Ендермология се прилага с помоща на апарат Cellu M6 Keymodule i, който обработва структурите на кожата с комбинация от всмукване и разтриване. Този процес, чрез специални моторизирани ролери, преструктурира съединителната тъкан на кожата, стимулира кръвното и лимфното обръщение. Улеснява пречистването от токсините, отключвайки нормалния процес за изхвърляне на излишни мазнини, повишава синтеза на колаген и еластин в кожата.

Сеансите подобряват тургура на кожата, правят я по-еластична, елиминират токсините и отоците. Без болка и странични ефекти губите сантиметри в най-проблемните области: бедра, ханш, корем и ръце. Справяте се с напрежението и скрития стрес.

manual_bg_page1_image1_400_01
Резултатът е по-слабо, по-добре очертано и здраво тяло, по-гладка и стегната кожа.
Методът се използва успешно още и за профилактика на оточни крака, разширени вени, болки в кръста и гърба, третиране на отпусната кожа и белези след операции, изгаряния, подготовка на мускулите за спорт, след мускулна треска, третиране на скъсани мускулни влакна.
Ендермологията принадлежи към технологиите на новото време, които дават предимство на естествените решения, без хирургична намеса и без приложението на химични субстанции. Често имитирана, но никога достигана ефективност върху целулита, както и върху качеството на външния вид на кожата, като това може да бъде придружено и от намаляване на теглото, заличаване на пресните стрии и не напоследно място- релаксация.
Трябва да се подчертае - Ендермология помага на организма сам да привикне към разграждане на излишните мазнини и токсини, както и към нов здравословен начин на живот.
Съществена разлика на Кeymodule i от досега съществуващите апарати е,че е произведен за медицински цели с терапевтични функции и притежава няколко глави с моторизирани ролери, позволяващи промяна на скоростта и посоката на движение според терапиите.

АНТИЦЕЛУЛИТНИ ТЕРАПИИ

Независимо от възрастта и теглото, почти всяка жена има проблеми с целулита. Предразполагащи фактори за това са заседналия начин на живот, хормоналните колебания и неконтролирания режим на хранене, които водят до появата на неестетични заоблености по някои части на тялото. Целулитът е резултат от натрупването на мазнина в адипоцитите (мастните клетки, разположени в хиподермиса) и задържането на вода в заобикалящите ги зони (дермис и хиподермис). Тъй като обема на адипоцитите продължава да нараства, депата в които се съдържат губят своята форма, като кожата придобива "портокалов вид". Основният проблем е процесът на задържане, резултат от намалената кръвна циркулация, която на свой ред води до намалена обмяна на веществата, хранителен недостиг и струпване на съединителната тъкан. Кожата губи своята еластичност, става фиброзна и така се образуват целулитните зони, които не реагират нито на физически упражнения, нито и на най-стриктните отслабващи диети.
По време на анти-целулитните процедурите, които траят 35 минути, 2 до 3 пъти седмично, на пациента се дава специален костюм-трико. Оптималният курс се състои от 15-20 процедури. След постигане на желания резултат се правят поддържащи процедури през определен интервал от време.
Съставя се индивидуална компютъризирана програма, съобразена с чувствителността на кожата на всеки пациент. Забележителните резултати от този метод се доказват от замервания и снимки, направени със специална система RESULTS 6. Промените са в зоните, които се нуждаят от тях, без да намалява обема на зоните, които нямат нужда от това. За постигането на добрите резултати нашите кинезитерапевти са специално обучени във Франция и имат сертификат от LPG Systems.

ТЕРАПЕВТИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Много жени рано или късно биват засегнати от синдрома "оточни крака", който се счита за първи признак на венозната недостатъчност. С дрениращото си въздействие върху свободните пространства (където се осъществява 70% от обмяната на течностите в тялото) техниката на LPG® играе значителна роля в третирането на синдрома на уморените крака, състояния в резултат на заемане на определени положения (стоене прав). Влиянието на Keymodyle i върху състоянието на самата структура на съединителната тъкан и висцералния му ефект, особено при абдоминално положение, стимулира цялостно лимфната система. Ефикасното въздействие на техниката на LPG® върху комплекса клетъчен метаболизъм/вени дава бързи и дълготрайни резултати.
Лимфният отток представлява тъкан, свръхнаситена с течност. Само контролирани технически методи могат да обработват тъканта, без да повишават насищането. Техниката на LPG® намалява тъканната фиброза, съпровождаща лимфния оток и освобождава излишната течност, като отваря лимфните канали и околните пространства в мускулите и сухожилията. Тази техника има теглещ ефект върху тъканта, като се разпространява и в междуклетъчната течност, а това подпомага абсорбцията на протеини и редукцията на отока. Резултатът е дълготраен поради отстранения застой в областта на белега.

LPG И СПОРТНА ТЕРАПИЯ НА МУСКУЛИТЕ9364963

Спортът в днешни дни е синоним на перфектно изпълнение и надминаване на собствените граници. Техниката LPG® има две допълнителни цели, когато се използва за специфична стимулация на мускулната съединителна тъкан: да дренира остатъка продуциран от мускула и да стимулира вискозитета и еластичността му. Приложението й върху тялотоо увеличава изхвърлянето на млечната киселина, токсини и др. Стимулира се по-добро хранене на мускула вследствие , на което се подобрява мускулната тъкан.Специфичната стимулация се извършва, благодарение на компютъризирани програми с точно определени параметри. Състоянията, които се третират са мускулна треска, подготовка на мускулите преди и възстановяване след физическо натоварване, при разкъсвания на мускулното тяло, сухожилия и връзки.
 
       
Можете да се възползвате от безплатна консултация с рехабилитаторите в Медико-козметичен център Медея, за да прецените коя процедура за тяло е най-подходяща за вас. Необходимо е да запазите предварително час на телефони: 052 712 222 или 0884 712 222


ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛТАТИ

  
             Преди                         След
ba_4
              Преди                         След
ba_6
            Преди                 След
ba_5_01
Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги