http://medea.bg/page.php?113
Lift 6 -Лечение на кожата
Lift 6: важно ново лечение
lift_6_1.jpg
Фитнес може да се приложи и върху кожата ви!
Често жените използват само кремове, серуми и маски като грижа за кожата си. Но кожата се поддържа и усилва от лежащите под нея структури, съединителна тъкан, колагенови и еластинови влакна, на които тя дължи своята стегнатост и гладкост. Lift 6 предлага на кожата ви приятно механично въздействие, което ще засили тези основи и ще помогне за предотвратяването и борбата с видимите признаци на остаряването.

Lift 6 се бори с времето

Остаряването на кожата се ускорява с излагането й на агресии, като слънцето, замърсяването на околната среда, тютюна, и се утежнява от небалансирани диети и вариращо тегло – да не споменаваме и ефектът, който гравитацията оказва върху провисващите тъкани. Кожата на лицето е особено силно изложена и затова бързо започва да показва ранни белези на остаряване : фини линии, бръчки, изсушаване или увисналост. Този процес на стареене, който се влошава с времето, причинява забавяне на активността на клетките. LPG въвежда Lift 6 – революционен начин на третиране за красота, за да предотврати и се пребори с признаците на стареене. Това стягащо лечение действа механично, за да тренира кожата и нейните съставни елементи. Естественото и приятно действие на Lift 6 е адаптирано към всички видове кожа, дори и най-деликатните. Lift 6 осигурява едно иновационно и добре фокусирано решение за борба със знаците на остаряването.

Lift 6: добре фокусираното решение за вашата кожа

  • Стяга кожата
  • Засилва нейното естествено поддържане
  • Заличава и омекотява бръчките и линиите
  • Възстановява гладката и блестяща повърхност на кожата
  • Бори се с гравитацията!
  • Всяко движение на клапите на модула предизвиква интензивен 3D ефект: по вертикалата, по допирателната, по хоризонталата.

Lift 6 – за естествен стягащ ефект

Cosmécanique – същественото лечение

Когато бъде приложено към кожата, патентованите LPG глави за третиране произвеждат ритмично, непрекъснато механично микропулсиране. През 30-минутното третиране всеки сантиметър от кожата получава пряка триизмерна стимулация, около очите и лицевите контури, линията на шията и областта на гърдите.

Открийте стимулиращата сила на LPG главите за третиране
  • Програма “увиснала кожа”
  • Програма “набръчкана кожа”
  • Програма “инфилтрирана кожа”


Третиране на признаците на остаряване, което предлага несравними резултати и усещане
Отпуснете се за 30 минути, докато кожата ви получава едно истинско третиране! Още от първия път ще се почувствате добре, а с продължаване на сесиите ще откриете, че кожата на лицето ви е по-стегната и по-младежка на вид.
Колагеновите влакна изграждат съществената структура на поддържата мрежа на вашата кожа.


Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги