http://medea.bg/page.php?113
Lift 6 -Лечение на кожата
Lift 6: важно ново лечение
lift_6_1.jpg
Фитнес може да се приложи и върху кожата ви!
Често жените използват само кремове, серуми и маски като грижа за кожата си. Но кожата се поддържа и усилва от лежащите под нея структури, съединителна тъкан, колагенови и еластинови влакна, на които тя дължи своята стегнатост и гладкост. Lift 6 предлага на кожата ви приятно механично въздействие, което ще засили тези основи и ще помогне за предотвратяването и борбата с видимите признаци на остаряването.

Lift 6 се бори с времето

Остаряването на кожата се ускорява с излагането й на агресии, като слънцето, замърсяването на околната среда, тютюна, и се утежнява от небалансирани диети и вариращо тегло – да не споменаваме и ефектът, който гравитацията оказва върху провисващите тъкани. Кожата на лицето е особено силно изложена и затова бързо започва да показва ранни белези на остаряване : фини линии, бръчки, изсушаване или увисналост. Този процес на стареене, който се влошава с времето, причинява забавяне на активността на клетките. LPG въвежда Lift 6 – революционен начин на третиране за красота, за да предотврати и се пребори с признаците на стареене. Това стягащо лечение действа механично, за да тренира кожата и нейните съставни елементи. Естественото и приятно действие на Lift 6 е адаптирано към всички видове кожа, дори и най-деликатните. Lift 6 осигурява едно иновационно и добре фокусирано решение за борба със знаците на остаряването.

Lift 6: добре фокусираното решение за вашата кожа

  • Стяга кожата
  • Засилва нейното естествено поддържане
  • Заличава и омекотява бръчките и линиите
  • Възстановява гладката и блестяща повърхност на кожата
  • Бори се с гравитацията!
  • Всяко движение на клапите на модула предизвиква интензивен 3D ефект: по вертикалата, по допирателната, по хоризонталата.

Lift 6 – за естествен стягащ ефект

Cosmécanique – същественото лечение

Когато бъде приложено към кожата, патентованите LPG глави за третиране произвеждат ритмично, непрекъснато механично микропулсиране. През 30-минутното третиране всеки сантиметър от кожата получава пряка триизмерна стимулация, около очите и лицевите контури, линията на шията и областта на гърдите.

Открийте стимулиращата сила на LPG главите за третиране
  • Програма “увиснала кожа”
  • Програма “набръчкана кожа”
  • Програма “инфилтрирана кожа”


Третиране на признаците на остаряване, което предлага несравними резултати и усещане
Отпуснете се за 30 минути, докато кожата ви получава едно истинско третиране! Още от първия път ще се почувствате добре, а с продължаване на сесиите ще откриете, че кожата на лицето ви е по-стегната и по-младежка на вид.
Колагеновите влакна изграждат съществената структура на поддържата мрежа на вашата кожа.


Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
http://www.medea.bg/hotel
http://www.bgmedicaltourism.com
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги