http://medea.bg/page.php?113
Ултразвукова"липосукция"


logo_400


thermashapepeople_400

Разлика между липосукция и ултразвукови вълни


Несъмнено липосукцията е най-разпостранения метод  за бързо премахване на мазнини. За жалост липосукцията е скъпа инвазивна манипулация, необходимо е време за възстановяване. Напоследък в естетичната медицина навлиза неинвазивен ултразвуков метод за премахване на нежеланите мазнини.
Therma Shape(Терма Шейп) e апарат, който работи с ултразвукови вълни. Основната разлика между липосукцията и ултразвуковата манипулация е, че при новия метод се третират само мастните клетки, без да се засягат съседните кръвоносни съдове, нервни клетки и други тъкани. Веднага след манипулацията можете да се върнете към ежедневните си занимания.

tshape_logo_small_400
 

THERMA SHAPE e изключителен уред, в който се използва комбинацията от ултразвук, радиочестота и светлина. Ултразвука комбиниран с радиочестота и енергията на светлината, допринасят за по-добра липолиза - разграждане на мазнините и постигане на стягащ ефект. Така се гарантира по-гладка, стегната и без "портокалов" кожа.


efekti_na_ultrazvuka_bg_400

ТЕРМА-ШЕЙП излъчва приятна топлина посредством три различни накрайника, стимулирайки кожата в дълбочина , разгражда и премахва натрупалите се мазнини.
Ултразвука комбиниран с радиочестота и енергията на светлината, изключително допринася за по-добра  липолиза - разграждане на мазнините и постигане на стягащ ефект, за да се гарантира по-гладка, стегната и без "портокалов ефект" кожа.

РЕЗУЛТАТИ

Therma Shape е подходящ за третиране на целулит, локални натрупвания на мазнини и за ремодулиране на фигурата. Тази нова, високо ефективна технология прави кожата ви по-гладка и стегната и премахва всички дефекти като „възглавнички”, паласки и портокаловата кожа. Резултатите са поразителни.

УСЕЩАНЕ ПРИ ПРОЦЕДУРАТА

Лечението е просто, безболезнено, неинвазивно и по никакъв начин не нарушава нормалното ви ежедневие. Освен това, процедурите могат да станат още по-приятни,  ако в комбинация с топлината, създавана от уреда, бъдат нанесени и специални флуиди.

БЕЗОПАСТНОСТ

Therma Shape е клинично-тестван. Лечението не причинява никакво изгаряне или издраскване на кожата. Апарата е създаден специално, за да ви накара да се чувствате по-добре.
Клинични изследвания са проведени от Амброзиолаб-Университет във Ферара.

РЕЗУЛТАТИ

Резултати могат да бъдат забелязани още след първата процедура. Третираните зони намаляват обиколката си с 2-3см. За постигане на траен терапевтичен ефект се препоръчват между 8 и 12 процедури, през интервал от минимум 4 дни. За още по-добър резултат, ние от МКЦ "Медея" препоръчваме на нашите клиенти комбинирани процедури за оформяне на тяло - LPG със ThermaShape, или Icoone със ThermaShape.

results10_400

В МКЦ "Медея" можете да се консултирате безплатно с рехабилитатор, след предварително записан час.


Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги