http://medea.bg/page.php?113
Ултразвукова"липосукция"


logo_400


thermashapepeople_400

Разлика между липосукция и ултразвукови вълни


Несъмнено липосукцията е най-разпостранения метод  за бързо премахване на мазнини.За жалост липосукцията е скъпа инвазивна манипулация, необходимо е време за възстановяване.Напоследък в естетичната медицина навлиза неинвазивен ултразвуков метод за премахване на нежеланите мазнини.ТЕРМА-ШЕЙП се нарича апарата, който работи с ултразвукови вълни.Основната разлика между липосукцията и ултразвуковата манипулация е, че при новия метод се третират само мастните клетки, без да се засягат съседните кръвоносни съдове, нервни клетки и други тъкани.Веднага след манипулацията можете да се върнете към ежедневните си занимания.

Какво представлява ТЕРМА-ШЕЙП?

Изключителен уред, в който се използва комбинацията от ултразвук , радиочестота и светлина.

Как работи ТЕРМА-ШЕЙП?

efekti_na_ultrazvuka_bg_400

ТЕРМА-ШЕЙП излъчва приятна топлина посредством три различни накрайника, стимулирайки кожата в дълбочина , разгражда и премахва натрупалите се мазнини.
Ултразвука комбиниран с радиочестота и енергията на светлината, изключително допринася за по-добра  липолиза - разграждане на мазнините и постигане на стягащ ефект, за да се гарантира по-гладка, стегната и без "портокалов ефект" кожа.


Какви резултати гарантира?

ТЕРМА-ШЕЙП е идеален, за да се третира целулит, локални натрупвания на мазнини и за ремодулиране на фигурата. Тази нова, високо ефикасна технология прави кожата ви по-гладка и стегната и премахва всички дефекти като „възглавнички”,паласки и портокаловата кожа. Резултатите са поразителни.

tshape_diagrama_new.jpg
Болезнени ли са процедурите?

Абсолютно не! Лечението е просто, безболезнено, неинвазивно и по никакъв начин не нарушава нормалното ви ежедневие. Освен това, процедурите могат да станат още по-приятни,  ако в комбинация с топлината, създавана от уреда, бъдат нанесени и специални флуиди.


Безопасно ли е?


ТЕРМА-ШЕЙП е клинично-тестван. Лечението не причинява никакво изгаряне или издраскване.
ТЕРМА-ШЕИП е специално създаден, за да ви накара да се чувствате по-добре.

Клинични изследвания са проведени от Амброзиолаб-Университет във Ферара.


Мигновени ли са подобренията?

Да, резултати могат да бъдат забелязани още от първата процедура! Третираните зони намаляват обиколката си с 2-3см. Мечтата става реалност!Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги