http://medea.bg/page.php?113
Ултразвукова"липосукция"


logo_400


thermashapepeople_400

Разлика между липосукция и ултразвукови вълни


Несъмнено липосукцията е най-разпостранения метод  за бързо премахване на мазнини.За жалост липосукцията е скъпа инвазивна манипулация, необходимо е време за възстановяване.Напоследък в естетичната медицина навлиза неинвазивен ултразвуков метод за премахване на нежеланите мазнини.ТЕРМА-ШЕЙП се нарича апарата, който работи с ултразвукови вълни.Основната разлика между липосукцията и ултразвуковата манипулация е, че при новия метод се третират само мастните клетки, без да се засягат съседните кръвоносни съдове, нервни клетки и други тъкани.Веднага след манипулацията можете да се върнете към ежедневните си занимания.

Какво представлява ТЕРМА-ШЕЙП?

Изключителен уред, в който се използва комбинацията от ултразвук , радиочестота и светлина.

Как работи ТЕРМА-ШЕЙП?

efekti_na_ultrazvuka_bg_400

ТЕРМА-ШЕЙП излъчва приятна топлина посредством три различни накрайника, стимулирайки кожата в дълбочина , разгражда и премахва натрупалите се мазнини.
Ултразвука комбиниран с радиочестота и енергията на светлината, изключително допринася за по-добра  липолиза - разграждане на мазнините и постигане на стягащ ефект, за да се гарантира по-гладка, стегната и без "портокалов ефект" кожа.


Какви резултати гарантира?

ТЕРМА-ШЕЙП е идеален, за да се третира целулит, локални натрупвания на мазнини и за ремодулиране на фигурата. Тази нова, високо ефикасна технология прави кожата ви по-гладка и стегната и премахва всички дефекти като „възглавнички”,паласки и портокаловата кожа. Резултатите са поразителни.

tshape_diagrama_new.jpg
Болезнени ли са процедурите?

Абсолютно не! Лечението е просто, безболезнено, неинвазивно и по никакъв начин не нарушава нормалното ви ежедневие. Освен това, процедурите могат да станат още по-приятни,  ако в комбинация с топлината, създавана от уреда, бъдат нанесени и специални флуиди.


Безопасно ли е?


ТЕРМА-ШЕЙП е клинично-тестван. Лечението не причинява никакво изгаряне или издраскване.
ТЕРМА-ШЕИП е специално създаден, за да ви накара да се чувствате по-добре.

Клинични изследвания са проведени от Амброзиолаб-Университет във Ферара.


Мигновени ли са подобренията?

Да, резултати могат да бъдат забелязани още от първата процедура! Третираните зони намаляват обиколката си с 2-3см. Мечтата става реалност!Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
http://www.medea.bg/hotel
http://www.bgmedicaltourism.com
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги