http://medea.bg/page.php?113
Запълване на бръчки и оформяне на устни
 ustni.jpg
Коко Шанел казва “На петдесет години една жена е отговорна за своето лице”. Често се питаме съществува ли ефикасна алтернатива за следите, които оставя времето? Коя е най-подходящата и на каква възраст да започне прилагането и.

Филърите или пълнителите са най-съвременният, бърз и безопасен метод за подмладяване на лицето.
В зависимост от това какъв препарат се използва за инжектиране, резултатът може да е временен или постоянен. Но повечето от препаратите с окончателен ефект (като силиконът например) могат да предизвикат бучки, неравности или подутини. Още повече, че нашето лице непрекъснато се променя, което може да предизвика и “придвижване” на имплантанта към нежелано място.
391134d72f1d36f415ba1263c0dd1074_400

Пълнители като  Stylage, Hyaluronica, Teosyal, Surgiderm, Juvederm, Restylane от ново поколение, които са с временен ефект, с трайност от 6 до 12 месеца. Абсолютно безопасни и безвредни, те съдържат прозрачен гел на основата на хиалуроновата киселина, която присъства естествено в организма. Инжектирана, тя се свързва с молекулите вода и ги задържа. Това придава на тъканите вътрешен обем и повдига повърхността на кожата, бръчките се “напълват“ и изглаждат. С тях може да запълните околоносните гънки и бръчки, околоочните, тези между веждите и на челото, както и да промените и формата на своите устни, скули и лицев контур.
 
Скоростта, с която организмът абсорбира препарата , зависи от активността на жизнените процеси-при по-зрели жени инжекциите действат по-дълго. Тъй като ефектът на пълнителите с хиалуронов гел е с натрупване, нормално е първият път продуктът да се разгради по-бързо.

Етапите на процедурата включват предварително обсъждане на целите и резултатите със специалист. При необходимост мястото може да се обезболи локално, след което се инжектира препарата. Резултатите можете да видите веднага в огледалото.Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги