http://medea.bg/page.php?113
Блокиране на мимическите бръчки с ботулинов токсин
БЛОКИРАНЕ НА МИМИЧЕСКИ БРЪЧКИ С VISTАBEL® (BOTOX®) и DYSPORT®
 
Ботулиновият токсин се продуцира и добива по естествен път от специфичен вид бактерии. Повече от десeтилетия той се използва от невролози при възрастни и деца за лечение на мускулни крампи на лицето и врата. Използват го и очни специалисти за коригиране на късогледство и двойно виждане.

Ботоксът успешно се прилага при третирането на фини линии, бразди и бръчки, разположени по челото, около очите (“пачи крак”) и други хиперкинетични линии.

Разтворът се инжектира в мускула с помощта на много фина игла и спринцовка. След процедурата трябва да останете в изправено положение без да масажирате инжектираното място. Можете да помогнете за добрия резултат, като свивате и разпускате инжектирания мускул до 2 часа след инжекцията.

botulin_1.jpgЕфектът от инжекцията ще стане видим до няколко дни (2-3 дни). За да се постигне желаният резултат е необходима само 1 процедура и само в много редки случаи две. Ефектът от процедурата продължава 4-6 месеца при релаксиране на мимическите мускули и 6 - 9 месеца при третиране на хиперхидроза. За по-трайни резултати се препоръчват 2-3 процедури годишно, като всяка следваща осигурява по-дълготраен резултат.

Въпроси и отговори>>>
Цени >>>

Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги