http://medea.bg/page.php?113
За нас
 
   Вдъхновени от древните вълшебства на МЕДЕЯ ние изградихме медицински център, водени от желанието той да се превърне в един съвременен храм на младостта и красотата. 

image15646_400

    Медико-козметичен център МЕДЕЯ е създаден 2001г. като Козметичен център и Амбулатория за специализирана медицинска помощ - дерматология. Закупихме третата за страната патентована IPL система за окончателно премахване на нежелано окосмяване Quantum HR.
  

   
2002г. IPL системата за епилация я допълнихме и с модул за фотоподмладяване и лечение на пигментни  и съдови кожни аномалии Quantum SR. Започнахме да прилагаме пълнители на основата на хиалоронова киселина за изпълване на бръчки и увеличаване на обема на устни, както и химичен пилинг.

   2003г. Внесохме първата за страната медицинска система за ендермологична терапия на LPG Systems – Cellu M6 Kewmodule I. Нашите кинезитерапевти бяха обучени във Франция от специалистите на LPG Systems.

   2004г. Закупихме единствените за страната системи BClear – за насочена UVB терапия за лечение на псориазис, витилиго, себореен дерматит, екземи и др. и Clear Light  за лечение на акне, която убива Pacnes бактерията.
 
    2005г. развихме козметичната дейност и масажите. Започнахме да използваме ботулинов токсин за блокиране на мимическите бръчки .

    2006г.  внедрихме Lift 6  на френската фирма LPG Systems за естествен лифтинг ефект, който работи по оригиналната техника на  “пощипване”  на френския дерматолог д-р Леонард М. Жаке. Лекарите започнаха да прилагат мезотерапия за антицелулитни третирания, за стимулиране растежа на косъма на скалпа и за подмладяване кожата на лицето.

    2007г. Амбулаторията за дерматологична практика пререгистрирахме в Медицински център. Преместихме се в нова знакова за Варна сграда - Бизнес сграда Ултрамарин. Закупихме най-ефективната IPL медицинска система Lumenis 1 с новата ОПТ технология. С нея постигаме окончателно премахване на нежеланото окосмяване и третиране на пигментни и васкуларни лезии. Внедрихме съвременните технологии с ултразвук и радиочестота за антицелулитни програми и лифтинг.

    2008г. закупихме фракционен CO2 лазер със съвременна сканираща глава за лазерен пилинг, премахване на различни кожни образования и блефаропластика. Дерматолозите бяха обучени в Италия. Нашите козметици проведоха поредното си обучение във Франция и започнаха да работят на фриматор за ултразвуково почистване на лице.

   2009г. - започнахме да прилагаме ревитализация на кожата с помоща на хиалуронова киселина. Прилага се за лице, шия, деколте, ръце и ефекта е на подмладена и дълбоко хидратирана кожа.
 

   2010г. закупихме апарат за диагностициране на състоянието на кожата на лицето. По този начин ще можем с още по-голяма точност да определим нуждите на Вашата кожа и да Ви предложим оптималният вариант за нейната грижа.

   2011г. - Първи започнахме да предлагаме Radiesse обем-придаващ филър (пълнител) за корекция на бръчки, оформяне контура на лицето и ръцете и корекция на обемни дефицити (особено подходящ за корекция на нос).

   2012 г. - Първи във Варна закупихме най-новата технология Icoone за извайване на тялото и подмладяване на лице и деколте!
Icoone e технология за оформяне на силуета, премахване на целулита, стягане на отпусната кожа, дренира и тонизира, предлага стимулиращи и релаксиращи терапии, както и програми при мускулни травми.


   2013г. - Въведохме Тредлифтинг с мезоконци във Варна. Това е нова козметична техника за лифтинг и укрепване на отпуснати тъкани чрез биорезорбируеми стерилни мезоконци Lead Fine Lift. Процедурата е със силно подмладяващ ефект благодарение на стимулирането на производството на колаген.

   2014г. - Закупихме най-бързият и мощен александритен лазер Gentle Lase Pro. Това е най-мощната и най-бърза система за обезкосмяване с възможност за регулиране на диаметъра на лъча. Световно признат "Златен стандарт" в обезкосмяването за едновременно максимални сигурност и ефикасност. 
   
   2015г. - Закупихме една от най-желаните в Холивуд американска система Hydra Fаciаl за поддържане на здрава, чиста и хидратирана кожа. Въведохме нехирургичен лифтинг с конци.

   2016г. - Въведохме метода Plasmolifting за прилагане на Тромбоцитна автоложна плазма (ТАП) в естетичната дерматология. Метода дава удивителни резултати при отсраняване на възрастовите изменения на кожата. Въведохме също така възстановителния колагенов комплекс Savecoll-E със съдържание на колаген от 70mg/ml.

   2017г. - Още една успешна, динамична и наситена със събития година в историята на МКЦ Медея. Равносметката:
  • Още едно бижу в портфолиото на Медея - най-новия ни апарат, първата за Варна Нано-фракционна радиочестота VENUS VIVА - Resurfacing от най-ново поколение. Без сезонност на приложение, с кратък възстановителен период и изключителна ефективност.
  • Нашите дерматолози преминаха успешно през множество обучения за да бъдем винаги актуални и да предлагаме на своите клиенти само най-новите и най-ефективни методи и продукти в естетичната дерматология.
  • МКЦ Медея не изостава и от съвременните тенденции в медицинската козметика. През 2017г. въведохме Безиглена мезотерапия - апаратна, неинвазивна процедура за подмладяване и придаване на блясък на кожата. Въведохме и терапиите с френската козметика GUINOT.

За вас ще се погрижат:
Нели Тонева - собственик, управител


Галина Миткова- специалист работа с клиенти
Теменуга Пеева - специалист работа с клиенти
Анна Лефтерова - медицински козметик
Мартин Димитров - кинезитерапевт
Камелия Минкова - рехабилитатор
Доц.Д-р Илко Бакърджиев - дерматолог
Д-р Филка Георгиева д.м. - дерматолог
Д-р Зинеб Халил - дерматолог
Д-р Димитра Никифорова - дерматолог
Д-р Памела Христова - лекар
Д-р Виделина Тютюнджиева - физиотерапeвт, диетолог
Д-р Вивиана Савова - психиатър
Доц.Д-р Дарина Найденова - лекар диетолог (специалист по хранене и диетика)Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги