http://medea.bg/page.php?113
За нас
 
      Вдъхновени от древните вълшебства на МЕДЕЯ ние изградихме медицински център, водени от желанието той да се превърне в един съвременен храм на младостта и красотата.
image15646_400

       Медико-козметичен център МЕДЕЯ е създаден 2001г. като Козметичен център и Амбулатория за специализирана медицинска помощ - дерматология. Закупихме третата за страната патентована IPL система за окончателно премахване на нежелано окосмяване Quantum HR.
  

    2002г. IPL системата за епилация я допълнихме и с модул за фотоподмладяване и лечение на пигментни и съдови кожни аномалии Quantum SR. Започнахме да прилагаме пълнители на основата на хиалоронова киселина за изпълване на бръчки и увеличаване на обема на устни, както и химичен пилинг.

     2003г. Внесохме първата за страната медицинска система за ендермологична терапия на LPG Systems - Cellu M6 Kewmodule I. Нашите кинезитерапевти бяха обучени във Франция от специалистите на LPG Systems.

      2004г. Закупихме единствените за страната системи BClear - за насочена UVB терапия за лечение на псориазис, витилиго, себореен дерматит, екземи и др. и Clear Light за лечение на акне, която убива Pacnes бактерията.
 
      2005г. развихме козметичната дейност и масажите. Започнахме да използваме ботулинов токсин за блокиране на мимическите бръчки.

      2006г. внедрихме Lift 6 на френската фирма LPG Systems за естествен лифтинг ефект, който работи по оригиналната техника на "пощипване" на френския дерматолог д-р Леонард М. Жаке. Лекарите започнаха да прилагат мезотерапия за антицелулитни третирания, за стимулиране растежа на косъма на скалпа и за подмладяване кожата на лицето.
   
    2007г. Амбулаторията за дерматологична практика пререгистрирахме в Медицински център. Преместихме се в нова знакова за Варна сграда - Бизнес сграда Ултрамарин. Закупихме най-ефективната IPL медицинска система Lumenis 1 с новата ОПТ технология. С нея постигаме окончателно премахване на нежеланото окосмяване и третиране на пигментни и васкуларни лезии. Внедрихме съвременните технологии с ултразвук и радиочестота за антицелулитни програми и лифтинг.

     2008г. закупихме фракционен CO2 лазер със съвременна сканираща глава за лазерен пилинг, премахване на различни кожни образования и блефаропластика. Дерматолозите бяха обучени в Италия. Нашите козметици проведоха поредното си обучение във Франция и започнаха да работят на фриматор за ултразвуково почистване на лице.

      2009г. - започнахме да прилагаме ревитализация на кожата с помоща на хиалуронова киселина. Прилага се за лице, шия, деколте, ръце и ефекта е на подмладена и дълбоко хидратирана кожа.
 

     2010г. закупихме апарат за диагностициране на състоянието на кожата на лицето. По този начин ще можем с още по-голяма точност да определим нуждите на Вашата кожа и да Ви предложим оптималният вариант за нейната грижа.

     2011г. - Първи започнахме да предлагаме Radiesse обем-придаващ филър (пълнител) за корекция на бръчки, оформяне контура на лицето и ръцете и корекция на обемни дефицити (особено подходящ за корекция на нос).


     2012 г. - Първи във Варна закупихме най-новата технология Icoone за извайване на тялото и подмладяване на лице и деколте!
Icoone e технология за оформяне на силуета, премахване на целулита, стягане на отпусната кожа, дренира и тонизира, предлага стимулиращи и релаксиращи терапии, както и програми при мускулни травми. 

    2013г. - Въведохме Тредлифтинг с мезоконци във Варна. Това е нова козметична техника за лифтинг и укрепване на отпуснати тъкани чрез биорезорбируеми стерилни мезоконци Lead Fine Lift. Процедурата е със силно подмладяващ ефект благодарение на стимулирането на производството на колаген.

     2014г. - Закупихме най-бързият и мощен александритен лазер Gentle Lase Pro. Това е най-мощната и най-бърза система за обезкосмяване с възможност за регулиране на диаметъра на лъча. Световно признат "Златен стандарт" в обезкосмяването за едновременно максимални сигурност и ефикасност.
   
     2015г. - Закупихме една от най-желаните в Холивуд американска система Hydra Fаciаl за поддържане на здрава, чиста и хидратирана кожа. Въведохме нехирургичен лифтинг с конци.

      2016г. - Въведохме метода Plasmolifting за прилагане на Тромбоцитна автоложна плазма (ТАП) в естетичната дерматология. Метода дава удивителни резултати при отсраняване на възрастовите изменения на кожата. Въведохме също така възстановителния колагенов комплекс Savecoll-E със съдържание на колаген от 70mg/ml.

    2017г. - Още една успешна, динамична и наситена със събития година в историята на МКЦ Медея. Равносметката:

Още едно бижу в портфолиото на Медея - най-новия ни апарат, първата за Варна Нано-фракционна радиочестота VENUS VIVА - Resurfacing от най-ново поколение. Без сезонност на приложение, с кратък възстановителен период и изключителна ефективност. 

Нашите дерматолози преминаха успешно през множество обучения за да бъдем винаги актуални и да предлагаме на своите клиенти само най-новите и най-ефективни методи и продукти в естетичната дерматология.

МКЦ Медея не изостава и от съвременните тенденции в медицинската козметика. През 2017г. въведохме Безиглена мезотерапия - апаратна, неинвазивна процедура за подмладяване и придаване на блясък на кожата. Въведохме и терапиите с френската козметика GUINOT.  •   2018??. - ???�???�?? ???� ???�?????�?�???� ?? ???� ?????????�???�???????�?� ?�?�?????�???�???? ?? ???�?????�?????????�?�?� ?????�???�?�?????�. ?????�?� 2018??. ???????�?????�???� ?�?�?�?????�?�???� ???�?�???�?�???�?????? - ?�???�???�?�???�, ???�???????�?�???????� ???????�?�???????� ?�?� ?????????�?�???????�???� ?? ?????????�???�???� ???� ?�?�???????? ???� ?????�?�?�?�. ?�?????�?????�???� ?? ?�?�???�???????�?� ?? ?�???�???????�?�?� ?????�???�?�?????� GUINOT.
  •  
  •   2019??. ??� ???�???????? ?????� ?????????�???? ?? ???????�?�???�???� ???� ???�??-?????????�?� ?????�?�???????? ?�?�?�?????�????????. Lazer Shape ?�?� ???????�???�?�???�???� ???� ???�???�???? ???�?�?�???? ???�?????�?????�?�????.?????????�???�?????�?�?� ?�?�?�?�?????�?�?????� ???� ?�?????????????�?????�?�.


?�?� ???�?? ?�?� ???� ???????????�?�?�:
???�?�?? ???????�???� - ?????�???�???�??????, ???????�?????�?�?�


?�?�?�?????� ?????�???????�- ?????�?�???�?�?????� ???�?�???�?� ?? ???�???�???�??
?????�???�?� ?�?�???�???� - ?????�?�???�?�?????� ???�?�???�?� ?? ???�???�???�??
???????� ?�?�?�?�?�???????� - ???�?????�?????????? ?????�???�?�????
???�???�???? ?�???????�?????? - ???????�?�???�?�???�???�???�
???�???�?�???? ?????????????� - ???�?�?�?�???�???�?�?�????
?????�?�?�?�?� ???�???????�?????� - ???�?�?�?�???�???�?�?�???? 
?�???�.?�-?? ???�???? ?�?�?????????�???�?? - ???�?????�?�???�????
?�-?? ?�???�???� ?�?�?????????�???� ??.??. - ???�?????�?�???�????
?�-?? ?�?????�?� ???�?�???� - ???�?????�?�???�????
?�-?? ???�???�?�?� ?????????�?????� - ?�?�???�??
?�-?? ?�?????�?�?????� ?????�???????�???�???� - ?�???�?????�?�???�??e???�, ?????�?�???�????
?�-?? ?�???????�???� ???�???????� - ???????�???�?�????
?�???�.?�-?? ?�?�???????� ???�?????�???????� - ?�?�???�?? ?????�?�???�???? (?????�?�???�?�?????� ???? ?�???�???�???� ?? ?????�?�?????�)
???�???�???� ???????�?�???????????� -???�???�?�?????� ?�?�???�???�???� 
?�???�?�?�?�?????� ?�???�???????� - ???????�???�????  
Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги