http://medea.bg/page.php?113
LUMENIS
l1_iplface_trtmt_8x12_300_400

 
И мъжете и жените изразходват милиони всяка година, за да се освободят от нежеланото окосмяване като често прибягват до методи, които имат краткотраен и незадоволителен ефект.
IPL e революционна технология, която предлага и осигурява окончателно премахване 
на нежеланото окосмяване.  
 
Какво представлява?


IPL е абревиатура на "интензивна импулсна (пулсова) светлина". IPL е патентована от американската фирма Lumenis Inc., като получава разрешение за продажба и ползване от FDA /Food and Drug Administation САЩ/- една от най-авторитетните организации в света, одобряващи прилагането на медикаменти и лечебни методи в медицинската практика.

logo_lumenis.jpgLumеnis Inc. - световният лидер в лазерната и IPL техника за медицински и естетични процедури възниква като обединение на две мощни компании   ESP-Sharplan и Coherent Medical Group.
Заради преимуществата на технологията IPL, лекарите по целия свят приемат бързо тази система в работата си. Днес Lumenis предлага над 35 основни продукти в повече от 75 страни в това число системи за неинвазивно подмладяване на кожата, лечение на разширени вени, премахване на татуировки, лазерен пилинг, лазерна хирургия в областа на урологоята, УНГ, гинекология, ортопедия и др.

Принцип на действие на IPL фотоепилацията

IPL фотоепилацията използва полихронна светлинна енергия, с дължина на вълната от 640nm до 1200nm. Интензивната пулсираща светлина унищожава космения фоликул, без да уврежда околните тъкани. Светлината се "поглъща" от космения фоликул и се транформира в топлинна енергия, достигнатата критична температура причинява необратимо увреждане на клетките, отговорни за космения растеж. Унищожените космени фоликули се изхвърлят от кожата чрез естествен физиологичен процес.
IPL технологията, патентована от Lumenis, позволява изключително  прецизно индивидуализиране на параметрите, благодарение на използвания авангарден софтуер.

                               За повече информация: www.lumenis.com
                                                                     www.skinandhealth.com 
                                                  

Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
 
page.php?86
 
 
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги